Liance_allatorrschampo

11 smarta saker du kan använda torrschampo till

Torrschampo kan vara en av världens bästa uppfinningar – men visste du att mirakelprodukten kan lösa långt många fler problem än fettigt och oljigt hår?

1. Ta bort fläckar på textilier 

Har du fått fettfläckar på en matta kan torrschampot suga upp fettet. Spraya Liance Invisible torrschampo på fläcken, låt torka under 20 till 30 minuter och damma sedan av det. 

2. Skor som doftar gott & fräscht

Doftar dina joggingskor illa? Torrschampo suger upp fett lika bra från skor som hår. Spraya, vänta i tjugo minuter en halvtimme och borsta sedan bort, ett extra plus är att de sedan doftar lika gott som ditt hår!

3. En oljefri lugg

Alla som har lugg vet att det är den som blir fet först av allt eftersom den oftast rör pannan- som i vissa fall även den är oljig. Som tur är finns det en enkel lösning med torrschampo, spraya lite direkt på luggen och under luggen så kommer den att hålla sig fräsch. Se även till att använda ett puder för pannan för att undvika överflödig olja. 

4. Hårnålar som håller upp ditt hår 

Hårnålar på rymmen är ett riktigt otyg, men som tur är finns ett superenkelt knep. Spraya dem med torrschampo eller hårspray innan du fäster dem i håret så håller nålar upp både håret och sig själva utan att glida iväg. 

5. Uppklippt hår?-inga problem

En uppklippt frisyr kan vara riktigt svår att sätta upp, ett tips är att spraya håret med Liance Booster innan du sätter upp håret. Det gör så att det blir mycket lättare att fånga upp det hår som annars gärna vill spreta eller falla bort. Spraya även  håruppsättningen när den på sin plats för maximal kontroll.

6. Täck över utväxten med Liance Dry Shampoo Dark

Torrschampo kan i dubbel bemärkelse rädda oss från att dra mössan över huvudet under dåliga hårdagar. Har utväxten börjat titta fram kan ett torrschampo i mörk nyans rädda dig med ljust hår som färgat det mörkt, massera in torrschampot i hårbotten för ett naturligt resultat. Brunetter kan också tänka på att inte spraya för mycket av torrschampo i längderna då det gör att håret blir mattare.

7. Få volymiöst hår med Liance  Booster

Har ditt volympuder tagit slut? Många torrschampon har egenskaper som ger volym och räddar inte bara ditt hår från fett  utan ger även en ett fylligt hårsvall. Håll hårslingan rakt upp, spraya och massera in produkten.

8. Intensivare hårfärg 

Ett torrschampo med pigment kan göra att din naturliga hårfärg framstår som intensivare.

9. Istället för vax

Brukar du använda vax kan ett torrschampo slå två flugor i en smäll, ofta kan torrschampot ge samma stadga. Perfekt om du är på resande fot och inte vill ta med fler produkter.

10. Uppnå beachlooken

På tal om flera användningsområden så är torrschampo även ett bra substitut till saltvattenspray, se bara till att du har rätt nyans för ditt hår så att det inte blir grått eller för mörkt. Spraya sedan håret på längderna och vips har du stylat beachlooken. 

11. Få koll på varenda strå

Spraya lite torrschampo på fingret eller en tandborste. Därefter kan du borsta med borsten på de hårstrå som vägrar lägga sig jämnt. Vips så ligger varje strå där det ska – och stannar där under dagen.

liance-dry-shampoo-dark-500px
DARK
liance-dry-shampoo-original-500px
ORGINAL
liance-dry-shampoo-boost-500px
BOOSTER
liance-dry-shampoo-invisible
INVISIBLE
liance-dry-shampoo-silver-500px
SILVER