Om oss!

Professionella hårvårdsprodukter

LIANCE® erbjuder högkvalitativa styling- och hårprodukter avsedda för alla hårtyper och behov. Vi älskar hårvård och drivs av en stark passion för att skapa vackert och välmående hår. Målet är att erbjuda hållbar hårvård och styling som tar hänsyn till djur, natur, ditt hår och din plånbok. 

Våra produkter är framtagna av hårexperter med högt ställda krav på ingredienser och kvalitet för starkt, mjukt och friskt hår. Unik formula berikad med stärkande protein, vitamin B5 och antioxidanter både skyddar och vårdar hår, perfekt när man vill ha ett fräscht och snyggt hår.

“No more bad hair days”

Dålig hårdag? Du förtjänar en vardag där du mår bra såväl på insidan som på utsidan. Därför tar vi på LIANCE upp kampen mot bad hair days! Utforska vårt utbud av professionella torrschampon och stylingprodukter för att snabbt och enkelt fräscha upp håret mellan tvättarna och ta fram ditt bästa jag!

LIANCE Professional är utvecklat med fokus på kvalitet och hållbarhet. Våra högt ställda kvar på ingredienser, förpackningar, miljö samt på bra arbetsförhållanden har varit avgörande till att våra produkter tillverkas i Sverige. Vi jobbar kontinuerligt för att göra ett så lite miljöavtryck som möjligt med fokus på allt från transportförpackningar, materialval, drivgas m.m. För att kunna garantera våra värderingar kommer LIANCE produkter förbli svenskproducerat!

Alla våra produkter har vegansk formula, vilket betyder att innehållet är helt fri från animaliska ingredienser samt att produkten inte är testad på djur. För oss är veganska hårvårdsprodukter en självklarhet, djur ska helt enkelt inte behöva vara en del av produktion av hårvård. 

Kort och gott, LIANCE ett svenskt hårvårdsmärke som gärna sticker ut hakan och poängterar det som vi tycker är viktigt. Vi vill göra det enkelt för alla att ta ett steg i rätt riktning vad gäller en mer rättvis och hållbar värld.

Liance_allatorrschampo

Hårprodukter för alla typer av hår och styling

 

Vi har något för alla stilar och hårtyper, oavsett hur ditt hår ser ut. Kort, långt, rakt eller lockigt hår, fantastiska håruppsättningar eller en avslappnad och naturlig look… Forma, styla och vårda ditt hår med LIANCE. Våra produkter är lätta att applicera, styla och tvätta ur.

LIANCE Dry Shampoo fräschar upp och tar bort den feta känslan i håret, samt ger en lättare volymeffekt. Vi har fyra olika varianter: Original, Booster, Invisible, Silver och Dark så att alla ska kunna hitta sin egen favorit. Oavsett vilken du väljer så får du en riktigt skön, fräsch känsla. Booster passar extra bra om du vill få upp volym i håret och Dark är anpassad för mörkt hår och trollar dessutom bort utväxt på ett kick. För dig med blont hår lämpar sig Silver utmärkt, inte minst eftersom den hjälper till att motverkar gula och orange toner i håret. Alla sorter finns också i smidiga miniförpackningar – perfekt att bara stoppa i väskan eller i fickan när du ska träna, gå på fest eller sova borta en natt!

LIANCE Hairspray & Hair mousse är de ultimata produkterna för styling, samtidigt som de vårdar håret och skyddar det mot yttre påfrestningar. LIANCE Hairspray Ultra Strong är även färgskyddande och antisemitiskt berikad med extrakter från jasmin, ros och aloe vera. För dig som använder varma stylingredskap är LIANCE Heat Protection, vår värmeskyddande spray, A och O för att skydda håret mot onödigt slitage.

LIANCE Salty Mist ger håret volym och fyllighet. Om saltvattenspray är främmande för dig kan vi bara säga: Grattis! Du har många grymma hårdagar framför dig, med hjälp av Salty Mist kommer du känna dig sommar-chic och härlig på ett kick! Saltvattenspray är även utmärk att använda innan du lockar håret för mer hållbara lockar.