Om oss!

Professionella hårprodukter till bra pris!

Forma, styla och vårda ditt hår med Liance® Professional. Vi erbjuder professionella styling- och hårprodukter med omtanke för såväl ditt hår, som djur, natur och din plånbok. Våra produkter är framtagna tillsammans med hårexperter och innehåller noggrant utvalda ingredienser som vårdar, skyddar och stärker håret.

Den gemensamma nämnaren för alla våra produkter är att de är veganska och har samma härliga doft. Givetvis tar Liance® Professional avstånd från sulfater, silikoner och parabener!

 

No more bad hair days!

Dålig hårdag? Du förtjänar en vardag där du mår bra, såväl på insidan som på utsidan. Därför tar Liance® Professional upp kampen mot de fasade ”bad hair days”, så att du kan ta fram ditt bästa jag – Varje dag!

Hitta dina favoriter bland Liance® Torrschampon, Stylingprodukter och näringsgivande Color Creme Conditioner

Kvalitetssäkrade hårprodukter från Sverige

Liance® Professional är ett svenskt hårvårdsmärke med utveckling och produktion i Sverige. Detta ger oss kontroll över varje produkt som vi är mycket stolta att kunna stå för!

Våra produkter genomgår alltid en kvalitetssäkringsprocess innan de lanseras, detta för att säkerställa att produkterna är producerade med omsorg för människor, djur och natur och innefattar allt från val av ingredienser och miljöansvar till mänskliga rättigheter. Genom att erbjuda högkvalitativa och miljömedvetna hårprodukter vill vi även göra det enkelt för alla att ta ett steg i rätt riktning vad gäller en mer hållbar och god värld.

organisationer liance stödjer

Våra värderingar – vad vi stödjer!

Det är viktigt för oss vilka organisationer och sammarbetspartners vi stöttar och sammarbetar med. Vi står stadigt på vår värdegrund och vill att våra värderingar ska genomsyra vårt varumärke.

Vi stödjer bland annat Childhood, Team Rynkeby och Barncancerfonden.

100% vegansk hårvård

Liance® Professional är vegansk och animal friendly, det vill säga att våra produkter är helt fria från animaliska ingredienser och testas inte heller på djur. För oss är veganska hårvårdsprodukter en självklarhet, djur ska helt enkelt inte behöva vara en del av produktion av hårvård. 

Kort och gott, Liance® Professional är ett svenskt hårvårdsmärke som gärna sticker ut hakan och poängterar det som vi tycker är viktigt.