Stylingtips – Bakåtkammad frisyr med hög volym

Om det är en hårvårdsprodukt ”alla” pratar om just nu så är det saltvattenspray. Sprayen är mycket gynnsamt vid styling av hår då den tillför textur och ger en lätt ”rufsig” effekt. Har du självlockigt hår kan du framhäva lockarna, och om ditt hår är spikrakt kan du använda saltvattenspray för att få mer struktur i håret och enklare styla det. En saltvattenspray fungerar lika bra som ett slags naturligt hårspray och ger schysst struktur och volym till flygigt hår – Långt som Kort, Kvinna som Man!

Få busigt hår med struktur

Håll i hatten, du behöver inte ha gyllene lockar för att att uppskatta saltvattensprayens kvalitéer. Produkten kan användas på allt från rötterna till längderna för att skapa en “saltvatteneffekt” som bygger volym i håret utan att tynga ned. Det används även för att skapa lite mer hållbara looker då ytan blir lite strävare och ser till att volymen hamnar i fokus. Antingen sprayas saltvattensprayen i blött hår innan du fönar och då hjälper sprayen till att lyfta volymen och strävheten i produkten minskar lite. Du kan också ha den i blött hår och låta det självtorka, då känns produkten mer och håret blir mer strävt. Ju mer man sprayar desto mer motstånd och struktur blir det i håret. Man väljer själv vilken känsla man vill ha.

Så här fixar du en snygg bakåtkammad frisyr med hög volym

Börja med att fukta håret om det är torrt. Spraya saltvattensprayen i den delen av håret som du ska styla. Snåla inte, du behöver en hel del för att få till frisyren. Föna sedan håret och borsta det i riktning bort från ansiktet. Man måste föna en stund för att få håret bakåt. Forma sedan frisyren med fingrarna. Massera och nyp håret för att få till önskad volym. Avsluta med att fixera frisyren med Liance hårspray, för att maximera frisyrens hållbarhet – använd Liance Hairspray Ultra Strong.

Liance saltvattenspray är utvecklat i samarbete med frisörer med omsorg för både människa och miljö.