Tävling!

Tävla med Liance Professional och få möjligheten att vinna ett julkit med Liance produkter OCH ett presentkort som kan användas på 45 Svenska Spahotell!

För att vara med och tävla måste du:

Tävla på Liance Facebook-sida eller Instagram: 

Tagga två vänner i kommentarsfältet i anslutning till tävlingsinlägget och skriv en motivering varför du ska vinna Liance produkter och presentkort. Inlägget ska också delas vidare på Facebook eller Instagram stories.

Priset består av:

  • Presentkort på Svenska Spahotell
  • Ett valfritt Liance torrschampo
  • En Salty mist
  • En Heat protection
  • En Hair mousse
  • En Hair spray
  • Två valfria color cream

2 vinnare, en på Facebook och en på Instagram kommer att utses efter juryns beslut vem som har bäst motivering. 

Priset har ett värde upp till 1 200 SEK.

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår från 12 December och avslutas den 19 december. Vinnarna meddelas på Liance Instagram Stories den 20 december och på Facebook i tävlingsinläggets kommentarsfält.

Tävlingen är endast öppen för personer över 18 år bosatta i Sverige. Medarbetare på Liance eller deras familjer får ej delta i tävlingen.

Vinnarna utses av Liance och beslutet kan inte överklagas. Liance behöver inte motivera beslutet. Liance tar inget ansvar för tekniska svårigheter som kan innebära att vinnaren inte sett information om vinsten.

Om ditt bidrag inte är komplett eller vi saknar dina personuppgifter kommer du inte att kunna delta i tävlingen. Vinnarna behöver kontakta Liance via DM på Instagram och Facebook inom 7 dagar efter vinnaren utsetts för att få tillgå vinsten. De uppgifter som du lämnar om dig själv i samband med deltagande i tävlingen kommer behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare kommer namn att publiceras i Liance kanaler.

Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Liance förbehåller sig rätten att ta bort bidrag ur tävlingen utan att meddela den tävlande om företaget bedömer att bidraget är stötande eller på annat sätt opassande.

Tävlingen är inte sponsrad, godkänd eller administrerad av Facebook eller Instagram.